za 13-04-2019 : KSVR U8I - VV Emelgem-Kachtem : 9 - 9

"Doelpuntenfestival met allemaal winnaars"

IMG 2027 3 520px

Een mooie maar frisse ochtend om te voetballen... en dat werd dan ook gretig gedaan.

Door spelersproblemen werden kleine verschuivingen gedaan in de teams, waardoor Lars (U7) ons kwam versterken. Letterlijk!

Onze blauwhemden toonden in deze wedstrijd weer dat ze kunnen voetballen. Er werden mooie combinaties op de mat gelegd en onze U7 deed er gretig aan mee. Er werden veel kansen gecreëerd en er werd ook vlot gescoord. Tot de laatste minuut moest geknokt worden om een achterstand om te buigen in een verdiend gelijkspel.

In verdedigend opzicht is er zeker nog werk aan de winkel, maar wat zouden de coaches anders moeten doen. Sterke wedstrijd gezien van een team waar sinds het begin van het seizoen zeker vooruitgang geboekt werd, maar waar nog meer potentieel inzit. Sterk!!!!

Verslag: Dirk Laieb