za 13-04-2019 : KSVR U8N - Club Roeselare : 5 - 7

"Ondanks de nederlaag in deze derby, hebben de kereltjes alles uit de kast gehaald"

IMG 5010 520px

Na de verplaatste match van woensdagavond, werd het deze morgen dan de laatste match van het seizoen. Voor deze match werd ons ploegje versterkt door Korneel Vangheluwe van trainer Dirk Laieb en door Phebe Vandewiele (u7).

Na een goede opwarming, wat nodig was deze koude morgen, kwamen we vlug op voorsprong.

Maar toen Roeselare helemaal onder stoom kwam te staan, werd de voorsprong omgezet. Deze maal kan er niet gezegd worden dat er geen mooi voetbal getoond werd, want alles werd uit de kast gehaald om toch nog terug te komen.

Een aantal mooie kansen gingen net naast of tegen de deklat. Ook de twee "vervangspelers" deden meer dan hun best, maar ook dan kon niet baten. 5 - 7 was de terechte uitslag ook al hadden we het seizoen liever afgesloten met een overwinning.

Verslag: Dieter Declercq