do 11-04-2019 : KSVR GU12 - SC Oostrozebeke : 4 - 1

"Fier op de groep die groeit en bloeit"

11042019 U12 kopie

Een vooruitgeschoven wedstrijd die eigenlijk zaterdag zou plaatsvinden. We wisten van vorige ontmoeting dat we moesten opletten van schoten uit de tweede lijn.

De wedstrijd ging gelijk op, doch was Rumbeke die de wedstrijd naar zijn handen trok. Mooie diagonale bal van Rune Verbanck op Thibo Sintobin en 1-0.

Een doelpunt die deugt deed want de goesting was er in de ploeg naar meer! Een voorzet van Leandro geraakte niet 100% onder controle door Oostrozebeke en als geen ander scoorde Thibo zijn tweede. Op een diefje, waar hij specialist in is. Één van onze superspitsen met wat hij vandaag getoond heeft.

Oostrozebeke probeerde wel maar opnieuw een dikke pluim aan de defensie (Elias,Jerome,Giobe,Seppe, Lars) en doelman Jaron. Deze avond klopte het hele plaatje. Ik kan het niet genoeg herhalen trots op de tegendoelpunten die we maar slikken dankzij een superdefensie. Ruimtes op het veld werden goed ingevuld in balbezit maar ook balverlies.

Oostrozebeke zette hoge druk op onze defensie, maar we wisten er naar mate de wedstrijd vorderde beter en beter raad mee. Flor als spelverdeler deed het ook terug opnieuw. Goed verleggen van kant, balrecuperaties en opnieuw zijn portie heerlijke subtiele pases in de diepte.

Eentje op de vinnige oprukkende Lars op de flank, goede voorzet op Lowiek en jawel 3-0 knap doelpunt! Voor Lowiek een hele mooie want het is zijn eerste van het seizoen na er al talloze keren dicht bij te zijn.Proficiat Lowiek!

Rumbeke speelde bevrijd en speelde met moment een hoge balcirculatie.Driehoekjes en mooi diepgang in het spel. Met momenten waren we met mee in de omschakeling wat toch getuige is van een goede conditie.

Diep vanbinnen weet ik dat er eentje was die ik bijzonder erg een doelpunt gun.En dat is Jerome Sierens, een topspeler die ieder wedstrijd ook hoog niveau haalt en bovendien een superingesteldheid als speler. En dat gebeurde uitgerekend vandaag en dan nog op zijn twaalfde verjaardag. Pas op maat van een sterke Leandro en wat een pareltje hard in de rechterbenedenhoek!

In de laatste minuten kwam Oostrozebeke ook nog hun verdiende goalletje oppikken en dreigde het nog enkele keren. Maar een sterk keeperende Jaron en Giobe zaten er goed tussen bij hun counters.

Eindstand 4-1, maar belangrijker was de inzet. Kortom fier op de bende, vandaag hebben vele spelers een mooie stap gezet, fier op de groep die groeit en bloeit. Deze avond ga ik nooit vergeten.

Speelden een sterke partij:

Jaron, Seppe, Giobe, Elias, Jerome, Lowiek, Flor, Leandro, Thibo S, Rune V, Lars.

Verslag en foto: Pedro De Witte