za 09-03-2019 : KSVR GU13 - KVV Aartrijke : 0 - 3

"KSVR hield lang stand in een spannende wedstrijd"

IMG 7514

Zaterdag 9 maart speelden de GU13 van trainer Diego tegen Aartrijke. Er deden maar liefst 4 spelers van de  U12 mee. Ze hebben het zeker niet slecht gedaan.

De eerste helft probeerden we terug goed voetbal te spelen en er werd in die helft veel uitgevochten op het middenveld. Tussen Leandro Doom en Josse Vlieghe werd er goed afgesproken en ook achteraan tussen Adriaan Assakereh, Jelle Degrave, Giobe Degroote & Obi! Wij krijgen ook kansjes en de tegenstander ook, er werd veel gesproken met elkaar, een hele goede eerste helft de stand 0-0.

De tweede helft , zoals jullie weten probeerde ik zoveel mogelijk iedereen even speelminuten te geven en nu met 4 spelers van de U12 op het veld werd er goed gevoetbald. Langs beide kanten kregen we mogelijkheden maar ook in die helft bleef het 0-0.

De derde helft bleven we elkaar goed aanspreken en op sommige momenten mooi voetbal tussen Adriaan, Leandro, Jorgo en Joppe. Een prachtige redding van de keeper tot er plots onze keeper de bal goed uit de hoek neemt en bij het rechtstaan zijn bal lost en door de wind in het doel waait 0-1.

Vierde helft was juist begonnen 2 minuten bezig en een mooie trap van bijna het midden recht de winkelhaak in ging 2-0. Dan heb ik risico genomen en man op man gaan spelen. Daardoor kwamen ook meer kansen voor ons Josse met een trap, Leandro die een mooie combinatie met Jorgo deed en Leandro trapte de bal juist naast het doel en bij een uittrap voor onze doelman belande de bal recht in de voeten van de tegenstander en deze trapte in 1 keer de bal tegen de netten 3-0. Geluk zat ons echt niet mee, want Joppe raakte nog de paal bij een goed afstandsschot, maar de eindstand was 0-3 en gezien het spel is deze uitslag niet echt terecht, maar dit is voetbal. Wil zeker iedereen bedanken voor jullie inzet en ook zeker de U12, ze hebben het echt goed gedaan.

Verslag: Diego Ver Eenooghe