za 09-03-2019 : KSVR GU12 - SV Moorslede : 4 - 5

"Moorslede trok aan het langste eind in een spannende wedstrijd"

U12 Moorslede PDW kopie

Zaterdag 9 maart mocht trainer Pedro de gasten van Moorslede ontvangen op het Rumbeekse Sportpark. Pedro kon een verslagske maken hoe hij het zag langs de lijn.

Derde kwartier leek de wedstrijd gespeeld na een knappe solo van Rune, waar Warre goed volgde en 4-2 van maakte, maar laatste kwartier kwamen we in de problemen. Seppe kreeg een pijnlijke trap op achillepees en moest de wedstrijd staken. Defensief kwam de achterlijn teveel in de problemen.

Nadeel in jeugdvoetbal is dat je ieder kwartier 3 spelers moet wisselen waardoor het soms moeilijk puzzelen is. En de laatste puzzel was niet goed van de trainer. Voor de rest was de drang vooruit bij sommige niet de beste keuze.

Dikke proficiat aan de kantineplakkers van Moorslede.

Het was een leuke wedstrijd. Doelpunten kwamen van Nawfal (Nawfie met zijn selfie) en Warre.

Speelden voor Rumbeke:

Jaron, Sean, Lowiek, Jerome, Maurice, Rune, Nawfal, Thibo, Seppe, Flor, Warre.

Verslag: Pedro De Witte