zo 17-02-2019 : SW Ladies Harelbeke C - KSVR Dames : 1 - 2

"Deugddoende overwinning voor onze Dames"

IMG 8278

Op een zonnige zondagmiddag stonden onze KSVR Dames op de velden aan het Forestierstadion te Harelbeke om de confrontatie aan te gaan tegen SW Ladies Harelbeke C. In de heenronde verloren we met 2-5 van deze ladies.

IMG 8066

Bij aanvang van de wedstrijd zagen we dat onze dames er zin in hadden. We konden enkele mooie acties op de mat brengen, maar ze waren nog niet direct gevaarlijk. De thuisploeg kwam af en toe eens piepen, dit ook zonder enig gevaar. Het was wat heen en weer beloop over het middenveld. In de 20ste minuut kon de thuisploeg hun goaltje meepikken waardoor het leer zijn weg vond om via de paal in doel te strompelen 1-0. Iets wat ongelukkige achterstand voor onze dames, die toch wel wat beter in de match zat dan de thuisploeg. Zoals we ze al kennen blijven onze dames knokken voor iedere bal, aantal mooie acties en enkele doelkansen die net niet goed benut werden gingen we rusten met een 1-0 achterstand. 

IMG 8108

IMG 8124

Tweede helft was amper van start en S. Bettens kon al voor de eerste keer het leer richting doel vizieren, maar zag het leer tegen de paal stuiten, maar in de rebound kon de goed gevolgde T. Pennynck met een heerlijk lobballeke de verdiende gelijkmaker op het bord doen prijken 1-1. KSVR begon de wedstrijd meer en meer in handen te nemen en de ene doelkansen na de andere kwamen met vloot voorbij gevlogen. In de 55ste minuut was het bingo voor onze Dames. S. Bettens kon het leer nu wel goed vizieren en de 1-2 tegen de netten vlammen. Onze KSVR Dames in het dolle heen met deze verdiende voorsprong. KSVR bleef de wedstrijd controleren, maar naar mate het einde naderde moest iedereen nog voluit gaan om deze kleine voorsprong te behouden en dat lukte vrij aardig. De thuisploeg kwam amper enkele keren piepen bij onze goalie, maar ze konden geen vuist meer maken tegen onze BLUE-WHITE Ladies. 

IMG 8190

IMG 8197

Proficiat Dames voor deze toch wel verdiende en deugddoende overwinning op Harelbeke. Volgende week zondag 24-02 ontvangen we KSV Veurne op ons Rumbeeks Sportpark. 

IMG 8229

KSV Rumbeke:

L. Van Heesbeke, J. Delva (62' S. Denolf), L. Devos, T. Pennynck, S. Bettens, N. Mostaert, A. Deschodt (67' M. Verschaeve), S. Lanssens, B. Remaut, S. Meseure, M. Cossement (45' E. Huys)

Scoorden:

20' (1-0),

46' (1-1) T. Pennynck,

55' (1-2) S. Bettens

IMG 8250

IMG 8261

IMG 8273

IMG 8294

IMG 8307

Verslag en foto's: Kurt Maddens