zo 10-02-2019 : KSVR Dames - SW Ladies Harelbeke B : 0 - 1

"KSVR Dames nipt ten onder"

IMG 6410

Tijdens een regenachtige en winderige zondagnamiddag mochten de KSVR Dames SW Ladies Harelbeke B ontvangen op het Rumbeekse Sportpark. We wisten op voorhand dat het een moeilijke wedstrijd ging worden. In de heenronde konden we nipt de overwinning binnenhalen. 

Beide ploegen kwamen iets wat zenuwachtig aan de aftrap. Zowel Ladies Harelbeke en KSVR Dames wilden absoluut de 3 punten pakken of op zijn minst 1 punt. Beide ploegen kwamen regelmatig piepen bij de goalie's maar zonder enig gevaar. De wil was er, maar de voetbalgoden lieten het iets wat afweten. Harelbeke kon aantal doelkansen creëeren, maar onze attente goalie L. Van Heesbeke stond telkens op de perfecte plaats. KSVR toonde regelmatig mooi voetbal, maar telkens werden de doelkansen niet goed benut. Vanop de tribune was er regelmatig mooi voetbal te zien op de mat. In de laatste seconden voor de pauze sloeg het noodlot toe voor onze Dames. Een Harelbeekse speelster kon een voorzet voor doel geven, maar één van onze eigen speelsters kon het leer net niet goed wegwerken en zag het leer in eigen doel tegen de netten vliegen 0-1. Tevens was dit het eindsignaal van de eerste helft. 

Tweede helft niet veel verandering dan de eerste helft. Ongeveer het zelfde spelbeeld. KSVR wilde resoluut voor de gelijkmaker gaan, maar opnieuw werd het telkens net niet. Onze Dames plooiden zich wel dubbel en brachten mooi voetbal dan de tegenstander. KSVR was meer baas in de tweede helft. Maar de eerredder kwam jammer genoeg niet voor onze KSVR Dames. Toch wel meegeven dat onze meiden het fantastisch deden op het veld. Iedereen heeft zich meer dan de volle 100% gegeven op het veld. Niet bij de pakken blijven zitten en werken naar de komende wedstrijd tegen SW Ladies Harelbeke C dat op zondag 17 februari 2019 plaats vindt in Harelbeke om 13u.

KSV Rumbeke:

L. Van Heesbeke, E. Huys, J. Thevelein, L. Devos, T. Pennynck, S. Bettens, N. Mostaert (67' J. Vandenborre), A. Deschodt, S. Lanssens, S. Meseure (72' T. Van Coillie), M. Cossement (64' S. Rijs) 

Scoorden:

45' (0-1)

Verslag: Kurt Maddens

Foto: Kurt Maddens (archieffoto SW Ladies Harelbeke B - KSVR Dames)