za 09-02-2019 : KSVR U6 - KVK Avelgem

"O wat waren de U6'jes blij in een partijtje voetbal"

U6 Avelgem kopie

Met wat zon op ons gezicht en hier en daar een fikse windstoot begonnen we aan een partijtje voetbal. Na de aflastingen van de laatste weken zag je op onze U6-jes hun gezicht dat ze blij waren weer te mogen voetballen.

Gedreven zoals ze altijd zijn begonnen ze aan hun wedstrijdjes. Het plezier van doelpunten maken en die geslaagde actie kunnen doen was af te lezen achter hun lachje. O wat was dat lang geleden, ook de ouders waren blij dat ze terug hun kind in actie zagen. Op het laatst kregen we dan nog eens wat regen op ons hoofd maar klagen deden ze niet. We hadden ook een faire tegenstander en dat is ook leuk om tegen te spelen.

De match sloten we dan ook af met een penalty reeks en dan nog met z’n allen samen op de foto. Een grote smile en dan hun welverdiende douche.

Verslag en foto: Nele Mostaert