za 09-02-2019 : KSVR U08I - K. Sint-Eloois-Winkel Sp. : 5 - 17

"Kunstgras werkt blijkbaar maar 1x inspirerend..."

IMG 6649 520px

De smurfen van trainer Dirk mochten na 2 afgelaste weekends wegens winterse weerstoestanden ons heilig kunstgras betreden om hun wedstrijd te bekampen tegen St.-El.-Winkel Sport.

Niettegenstaande het wekelijkse motivatiepraatje (druk zetten was het onderwerp) kwamen onze blauwhemden ongeïnspireerd op veld.

Het voetballend vermogen van Winkel lag een stuk hoger dan dit van onze blauwhemden en toen de voetbalgoden ons ook nog eens niet goed gezind waren bij enkele mooie doelpogingen was het snel duidelijk dat dit een moeilijk wedstrijd werd. Wederom waren we veel te braaf, zetten we onvoldoende druk en de durf om te voetballen is veel te klein. Een bal verliezen is NIET erg, niet proberen hem terug te pakken wel.

De nieuwe trainingsaanpak heeft blijkbaar nog tijd nodig om door te dringen...

Terechte overwinning voor de mannen van Winkel... veel werk voor onze blauwhemden.

Verslag: Dirk Laieb