wo 06-02-2019 : VK Langemark-Poelkapelle - KSVR U11 : 2 - 9

"Ruime winst voor de blauwwitte smurfen in een oefenpartij"

U11 oefenwedstrijd kopie

Vanavond stond een oefenwedstrijd op het programma voor de U11B, VK Langemark-Poelkapelle was de tegenstander. De sfeer zat goed en het enthousiasme om te kunnen " sjotten " was allom aanwezig, het veld, glibberig en drassig namen ze er met alle plezier bij ....

Vanaf de eerste minuut probeerde Rumbeke om te combineren en de bal in de ploeg te houden, dit lukte vrij aardig en met momenten kwamen we er voetballend mooi uit, 1-3 halfweg. In het derde en vierde kwartier hebben we voor het eerst in een andere opstelling gespeeld, dit werd al enkele malen getest en aangeleerd op training maar vandaag werd dit voor het eerst toegepast in een wedstrijd, In het begin was het wat zoeken maar onze Rumbeekse gastjes deden hun uiterste best. De inzet , gretigheid bleef groot en de doelpuntjes volgden..... Eindstand 2-9 in het voordeel van onze Blauwwitte Smurfen!

Verslag en foto: Gerd Debuyck