zo 20-01-2019 : KE De Haan - KSVR Dames : 0 - 8

"Ruime zege van de KSVR Dames voor Chiel ....... !!!!!!"

Dames kopie

Zondag 20 januari maakten de Dames een verplaatsing naar De Haan.

We begonnen met volle moed aan de match na alle emoties van deze afgelopen weken. Maar het eerste halfuur was vooral paniekvoetbal. Veel heen en weer getrap, weinig kalmte in balbezit van beide ploegen. Het overwicht van de Rumbeekse dames was er wel maar de aanvallen konden niet tot een mooi einde gebracht worden. Telkens op de paal, net naast, op de lat, net boven of op de keeper van zowel Bettens, de zusjes Verschaeve, Cossement, Lanssens en Deschodt. Voordat we zelf konden scoren heeft Van Heesbeke Lore een hele mooie doelkans van de tegenstander tegen de paal weggetikt. In de laatste minuten voor halftime keerde het tij en konden zowel Verschaeve Lindsay als Cossement Manon de bal tegen de netten knallen.

Na de (korte) halftime lieten we de eerste helft achter ons en gingen we verder met ons eigen spel. Er volgden nog vele aanvallen met goals van Bettens 2x en Verschaeve Lindsay 4x. Ook debutant Rijs Steffi kon nog eens de netten doen trillen na een mooie afgelegde bal van Verschaeve Lindsay.

"Ik had natuurlijk niet verwacht te scoren maar ben natuurlijk zeer blij met mijn eerste doelpunt voor de dames van KSVR. Ik hoop dat er nog veel mogen volgen (Ik kreeg wel de perfecte pass van Lindsay en gezien de match omstandigheden ook wel wat geluk)"

Steffi Rijs

Maar De Haanse dames vielen als vliegen. Wanneer ze nog met 6 speelsters hun kranig probeerden te houden riep de trainer van De Haan de scheids tot bij hem en werd de wedstrijd na een kleine 80 minuten tot een einde gebracht. We onthouden vooral de wilskracht van elk van onze Rumbeekse dames en het vertrouwen voor de volgende match nu woensdag tegen Avelgem B.

KSV Rumbeke:

L. Van Heesbeke, J. Thevelein, J. Delva (60' S. Rijs), T. Pennynck, S. Bettens, L. Verschaeve, A. Deschodt, S. Lanssens, J. Vandenborre, M. Verschaeve, M. Cossement (55' T. Van Coillie)

Scoorden:

43' (0-1) L. Verschaeve