za 19-01-2019 : KSVR U08F - KSKV Zwevezele : 10 - 13

"U8 zorgen voor een doelpuntenfestijn op het Rumbeekse Sportpark"

IMG 6649 520px

Blij, als vervanger, ons andere U8-team eens te mogen coachen!! Voor deze groep de eerste wedstrijd op ons heilige kunstgras... Ze werden er blijkbaar allemaal voetballyrisch door!

Twee kwartier speelden ze in hun geëigende Terminator-opstelling Zwevezele van het kasje naar de muur. Goeie tot zelfs fantastische dingen gezien! Goeie coaching, goed uitvoetballen, samenspel, individele acties alles liep Terminator-gesmeerd. 7-1 na het 2e kwart, als we zo verder spelen wordt het een walk-over... tijd voor wat uitdaging! Het team in een volledig andere opstelling geplaatst...

OEI, Samen met onze KVK-techniekcoach (Peter) gezien dat er uit hun comfortzone nog heel wat werkpunten zijn bij onze Terminators. Erg? Helemaal niet!! Dat is net waar jeugdopleiding om draait, niet de uitslag wel de werkpunten blootleggen zodat we hier volgende trainingen kunnen op werken. De groep mag dit gerust meenemen als overwinning, de naakte cijfertjes zijn op rekening van de coach te schrijven SUPERcontent van de groep!! Tevreden coach !!!

Verslag Dirk Laieb