za 19-01-2019 : RC Harelbeke - KSVR U08 : 8 - 6

"Op een koude zaterdagochtend richting Harelbeke..."

U8 Eernegem DirkLaieb 520px

Al in de opwarming verloren we één van onze pionnen (voelde zich niet goed en kreeg dan nog een ongewilde tackle er bovenop).

Onze blauwhemden pasten zich zeer snel aan aan het bevroren veld. 2-0 na 5 minuten. Naderhand kwam Harelbeke beter in de wedstrijd en konden ze op gelijke hoogte komen van onze jongens. Het bleef een gelijkopgaande wedstrijd waarin bij momenten mooi voetbal te zien was in moeilijke omstandigheden door de bevroren ondergrond. Harelbeke was beter in de bal aanname en beheerste de bal net iets beter... misschien werden onze blauwhemden wat moe. Uiteindelijk werd wedstrijd beslist door een Harelbeke-spelertje dat zijn eerste wedstrijd speelde, maar wat voor één!?! Een leuke wedstrijd van het soort waar er hopelijk nog veel van volgen. Tevreden coach!!!

Verslag Dirk Laieb