U6'jes verzamelden schatten tijdens het dribbelfestijn bij onze buren van KSV Roeselare !!!

U6 Dribbel Roeselare 2 kopie

Zondagochtend 8u30 verzamelde 4 spelers van de u6 voor het dribbelfestijn van ksv Roeselare in samenwerking met trainers die bezig zijn met de cursus initiator C. Op voorhand kregen we alle info door zodat we goed wisten wanneer we waar moesten zijn.

Alle spelers mochten op het veld lopen zoals echte voetballers onder de hymne van de Champions League. En mochten zich zo opstellen rond de middencirkel. Na een gezamenlijke opwarmingsoefening mocht iedereen naar zijn eerste oefening gaan. We deden 2 spelvormen en 2 matchvormen daarna was er even pauze en deden we nog 2 spelletjes en 2 matchen. De doelstelling was zoveel mogelijk schatten verzamelen. Als afsluit mochten alle ploegjes nog eens apart naar voor komen en kregen ze een groot applaus. Na 3 uur voetballen en spelen waren onze U6 moe en versleten, maar wat hebben ze het goed gedaan. Ze verzamelde 139 schatten over de ganse voormiddag dat vraagt veel energie hé. Een dikke pluim aan de organisatie van het dribbelfestijn. Op naar ons eigen festijn om 13 december.

De vermoeide maar vechtende spelertjes van de u6 die de schatten mochten gaan zoeken waren Milan, Mathis, Niano en Jasmijn

Verslag Jozefien Thevelein