Enthousiaste U6'jes trotseren wind en regen om Meulebeke in de ogen te kijken !!!!

U6 KSVR Meulebeke MichaelProvost kopie

De allerjongste telgen van KSV Rumbeke de U6'jes beleven het voetbal ten zeerste, want regen en wind trotseren ze met veel plezier om iedere week hun tegenstander in de ogen te kijken. Zaterdag 2 november stonden ze recht tegenover de rood-witte beren van Meulebeke.

Men zegt altijd na regen komt zonneschijn en dit was het ook letterlijk en figuurlijk op zaterdagmorgen 2 november. De ouders hadden hun jonge telgen warm ingeduffeld zodat ze geen koude gingen leiden tijdens de wedstrijd, maar de zon kwam er door en het werd een heerlijk voetbalweertje. Iedereen genoot van hun enthousiaste jonge telgen op het veld. Iedereen kon genieten wat ze al in een korte tijd hebben geleerd. Met veel trots tonen de  jonge deugnietjes graag hun voetbalkunsten aan hun ouders, oma's, opa's,..... . 

Iedereen, zowel de ouders als de trainers van de U6 zijn apetrots wat ze al hebben bereikt in die korte periode in jonge voetbalcarrière. Voor velen onder hen staat er nog een lange weg te wachten in hun lange voetbalcarrière. 

Tekst Kurt Maddens

Foto Michael Provost