za 19-01-2019 : KEG Gistel - KSVR U11F : 8 - 5

"Kleine foutjes werden genadeloos afgestraft"

IMG 4674

Op een koude vroege zaterdagmorgen gingen de mannen van de U11 onderleiding van trainer Gerd Debuyck naar Gistel. Gerd had de volgende spelers mee Amelie, Kimi, Lowie, Jonas, Leo, Oscar, Robbe, Mathieu, Felix, Basile en Seppe waren hiervoor gelecteerd, helaas zijn Robbe en Basile vannacht ziek geworden dus moesten we met 9 de verre en vroege verplaatsing maken.

Ondanks de lage temperatuur mochtten we een leuke wedstrijd zien, beide ploegen probeerden te voetballen maar dit werd heel moeilijk door de harde hobbelige bevroren ""grasmat"" ... De match ging goed op en neer en kon alle richtingen uit, Rumbeke verloor iets te veel duels in de eerste 2 kwartieren en kleine foutjes werden genadeloos door Gistel afgestraft, toch kon Rumbeke frequent tegenprikken en Gistel voor hun doel vastzetten. De eindstand wad 8-5 in het voordeel van de thuisploeg.

De Rumbeekse doelpuntjes zijn van Seppe ( 2) Lowie (1) en Felix (2). We zijn tevreden van het vertoonde spel, inzet en vechtlust!

Op naar volgende week.

Verslag Gerd Debuyck