vr 18-01-2019 : VV Tielt - KSVR Prov. Beloften : 1 - 1

"Verdienstelijk gelijkspel met een heel jonge ploeg"

IMG 6649 520px

Vrijdagavond 18 januari gingen we met een mix van KSVR-Boys, KSVR-Jonkies en met een 2-tal U17 spelers richting de Sportlaan in Tielt. Wegens examens, 100-dagen in Roeselare waren we met een totaal andere ploegopstelling naar Tielt afgereisd. Maar soit, geen excuus, we stonden met een mooie mix op het veld, iedereen die zich voor de volle 100% ging geven op de grasmat met 2-tal spelers die de ganse dag 100-dagen hebben gevierd en toch nog fris en monter op de grasmat stonden.

KSVR begon wat traag aan de match, wat uitzoeken naar enkele nieuwe spelers op de mat die we niet veel meehebben bij de beloften, maar hoe verder we in de match kwamen hoe meer dat ze elkaar begonnen te vinden. En dat resulteerde in mooi voetbal waardoor we aantal doelkansen konden creëren. Het was een evenwichtige match om te volgen die alle kanten kon uitgaan. Tielt kreeg kansen, maar KSVR kreeg de meeste kansen voorgeschoteld. In de 25ste minuut was het plots raak voor de thuisploeg en konden ze zegevieren 1-0. Maar onze KSVR-boys en jonkies bleven niet bij de pakken zitten en kwamen door deze tegendoelpunt wat sterker uit. Opnieuw aantal doelkansen met de vloot, maar zoals we het al kennen , net niet. Tot er in de 39ste minuut de keeper van de thuisploeg het leer bij hem kreeg en wilde wegtrappen, maar L. Kemel had dit in het snotje en kon het leer onderscheppen maar hij zelf kreeg deze niet tegen de netten. Een geharrewar van jewelste ontstond in de "16" en uiteindelijk kon J. Demeulenaere de verlossende gelijkmaker tegen de netten duwen 1-1. Beide ploegen speelden de eerste helft rustig uit en gingen we rusten met een 1-1 gelijkstand.

"Robin de dierenvriend"

Tweede helft kwam Tielt ietsje scherper uit de kleedkamer en onze KSVR-boys en jonkies keken terug de kat uit de boom. Dit duurde niet al te lang en we konden opnieuw aantal doelkansen verzilveren met mooi voetbalcombinaties onder onze jonge gasten. De voetbalgoden waren niet blauw-wit gezind. We zagen de doelkansen steeds afketsen op zoals we al gewoon zijn net niet. Wedstrijd ging goed op en neer. Beide teams zochten naar die ene opening om 2de goal te scoren maar we konden goed stand houden. Iedereen knokte zich tot het uiterste. In de 71ste minuut werd de wedstrijd efkes onderbroken omdat R. Lievens plots een nieuw speelkameraadje kreeg op 4 poten. Een schattig hondje wilde met de bal spelen en kwam het veld opgelopen. Robin de dierenvriend. Stond langs de zijlijn om een inworp te doen maar het schattig hondje had zijn zinnen gezet op het leer. En begon rond te huppelen en te springen tegen Robin. Gelukkig duurde het niet te lang en kon het hondje door de eigenaar vlug achter de omheining gezet worden. Na deze intermesso kon het spel terug hervat worden en natuurlijk wilden beide ploegen de winningsgoal scoren. KSVR zat er aantal keren heel dichtbij , maar het wilde maar niet lukken. In de slotfase zaten we heel dicht bij de overwinningsgoal, maar het mocht niet baden deze avond. Al bij al toch een verdiende uitslag 1-1. Als men ziet met welke ploeg we de grasmat stonden. Proficiat mannen voor jullie inzet, jullie hebben gevochten als echte strijders om toch een puntje mee te graaien in Tielt.

Soliver 520px

KSV Rumbeke:

M. Ketels, R. Lievens, A. Lejthija, W. Remaut, N. Deleye, J. Demeulenaere, L. Kemel, L. Cardoen, A. Ghergu, L. Deseure, S. Vandekerckhove, M. Beerland, J. De Bosschere.

Scoorden:

25' (1-0),