za 12-01-2019 : Club Roeselare - KSVR GU15 : 10 - 0

"Ruime nederlaag voor KSVR in de derby"

GU15 kopie

Zaterdagmiddag stond er bij de gewestelijke U15 een derby op het programma. De mannen van trainer Angelo gingen richting de "zoete pinte" Club Roeselare. Eerst werd een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van Chiel Potié.

Eerste twee helften verdedigden we te ver van de man waardoor we veel tijd en ruimte gaven aan de tegenstander. Hierdoor volgden de tegendoelpunten in sneltempo op tot 8-0. Zelf enkele kleine kansen gecreëerd maar 1 echte doelpoging dat goed gepakt werd door de keeper.

Tweede helft goed herpakt enkele mooie kansen gecreëerd om te scoren maar de bal wou er niet in. Het was echter Club Roeselare die ook wel nog de beter ploeg was die nog 2 keer kon scoren, maar er werd goed gewerkt en oplossingen gezocht om onder de druk van Club Roeselare uit te kunnen komen. (Club Roeselare niv3) was een ploeg bv. op provinciaal niveau wel zou kunnen meedraaien.

Verslag Angelo Ostyn