za 12-01-2019 : SV Moorslede - GU12 : 3 - 2

"Nipt verlies voor KSVR in de slotminuut"

U12 Moorslede KSVR kopie

Deze middag opende de gewestelijke U12 een trapje hoger in een ander competitie tegen Moorslede. Eerste 2 kwartieren kregen we een gure wind tegen waardoor de bal dikwijls rare capriolen maakte. Je mocht een harde trap geven naar de linker flank, hij remde vanzelf af. Op de rechterflank vonden zo weer veel inworpen plaats.

Eerste twee kwartieren waren niet denderend, alhoewel we zeker niet onderlagen ontbrak het iets aan wilskracht bij sommige spelers. Ook in onze passing waren we niet zuiver genoeg. Moorslede kwam 1-0 en 2-0 op voorsprong.

Derde kwartier tapten we uit een beter vaatje, we namen risico's, Jaron kwam enkele keren goed tussen wanneer speler alleen voor doel kwam. Cas die er duidelijk zin in had bracht ons terug in de wedstrijd met 2 doelpunten waaronder één speciale kniegoal in de linkerbovenhoek in de slotminuten.

Het leek op een gelijkspel af te stevenen, maar bij een handsbal kreeg Moorslede één vrije trap op gevaarlijke afstands (8m) aangezien penaltys niet worden gegeven. We stonden niet goed georganiseerd, waardoor Moorslede de 3-2 eindscore kon vastleggen.

Een beetje een dubbel gevoel, spannende gelijkopgaande wedstrijd waarin ik toch de indruk had dat we veel beter konden.

Verslag en foto Pedro De Witte