wo 09-01-2019 : KVK Avelgem - U12

"Leerrijke oefenpartij tegen Avelgem"

u12foto

Woensdag trokken de U12 met trainer Bob en ikzelf naar Avelgem voor twee pittige partijen. De provinciale ploeg nam het op tegen de interprovinciale en voor de gewestelijke stond na gisteren opnieuw een tegenstander waar we uit onze pijp moeten komen.

Het werden 2 spannende wedstrijden. De interprovinciale ploeg was iets te sterk voor Ksv Rumbeke. Doch was er van een groot klasseverschil geen sprake.

Bij de gewestelijke waren we opnieuw weg naar een stunt.Sean ontpopte zich als een ware 9. Eerst kon hij zijn voet tegen een bal die niet weggeraakte voor doel tegenstander plaatsen 0-1, maar het antwoord van Avelgem liet niet op zich wachten. Begin vierde kwartier leken we op weg naar de overwinning wanneer Sean alleen voor doel kwam na een fraai samenspel met Nafwal. Maar het feestje kreeg nog wat weerwerk toen Avelgem vlak voor tijd de gelijkmaker (2-2) kon scoren.

Opnieuw veel kunnen uitproberen, we hadden eerlijk gezegd 2 grote nederlagen verwacht maar 5-2 en 2-2 dan mag je op zijn minst zeggen dat er weerwerk was.

Nu is het uitkijken naar het nieuw competitiebegin

Verslag Pedro De Witte