Ondanks het verlies van de U8 tegen St.-El.-Winkel Sport waren ze winnaar op voetballend gebied !!!

U8 ardooie

Het was een frisse morgen op het Sportpark in Rumbeke. De U8 had een goeie opwarming en was goed warm om te starten aan de match.

Het eerste kwartier waren wij baas op het veld, maar konden onze kansen niet afmaken. Winkel kwam drie keer over met een stevig hoog schot en hun ballen gingen wel binnen. In het tweede kwartier was het dan eindelijk aan Rumbeke en konden we via Jayden 3x scoren. Rumbeke bleef mooie combinaties maken. Van achteruit opbouwen, veranderen van kant en blijven drukken voor het doel.

In het derde kwartier en vierde kwartier bleven we dit voetbal zien, maar kleine foutjes werden afgestraft. Met 3 op 1 bal gaan waardoor Winkel de bal vlot naar de vrije man kon spelen en zo scoren. Maar ook bleven ze scoren met de ballen die van ver kwamen en hard en hoog kwamen. Wij konden ook nog 1x scoren maar ik vergeet even wie het was mijn excuses.

Rumbeke was de meest voetballende ploeg van de twee. Ik heb mooie combinaties gezien en dingen gezien die we op training leren. We verloren met 4-17, maar op voetballend gebied was Rumbeke de winnaar.

Febe, Cyrielle, Benne, Victor, Lex en Jayden verdedigen met trots de blauw-witte kleuren.

Verslag Jozefien Thevelein