Ondanks de vechtlust van de U8'tjes moesten ze het onderspit delven tegen Winkel Sport !!!

IMG 9464 520px

Zaterdagochtend mocht de U8 onder leiding van Jozefien en Angelo aantreden tegen Winkel Sport A.

We merkten al heel snel dat dit geen gemakkelijke wedstrijd ging zijn. We botsen steeds op een muur van 3 tegenstanders waar we heel moeilijk omheen konden. We probeerden de openingen te zoeken maar vonden deze niet. En als we ze vonden liepen we aan tegen een sterke verdediger of keeper van de tegenpartij. Zowel Andreas en Cyrielle keeperden goed voor Rumbeke met de nodige coaching van trainer Angelo konden ze goeie redding maken en een mooie actie van achteruit proberen op te bouwen. Beiden jongens luisterende goed en pikten de tips op.

Matteo kon een mooi doelpunt scoren vanuit een stilstaande fase. Febe gaf hem mooi de bal in de voeten en Matteo kon goed afwerken. Joren speelde ook een heel goeie wedstrijd. Hij verdedigde goed op stilstaande fases van de tegenpartij waardoor ze niet konden scoren. Matts en Kasper zijn beiden nog maar gestart dit jaar met voetballen, maar beiden willen ze het spelletje snappen en er aan deelnemen. Beiden konden ook hun actie proberen op te bouwen. Ondanks het verlies hebben we toch weer vechters gezien op het plein die wilden voetballen en scoren. Dank je wel gasten dat jullie elke week er weer volop voor gaan en dank je aan onze trouwe 12de mannen/vrouwen die blijven geloven en positief van de zijkant de spelers blijven toejuichen!

Verslag Jozefien Thevelein