Ondanks de nederlaag was er toch nog plezier bij de U8 tegen Emelgem-Kachtem !!!

U8 ardooie

Op zaterdag 7 september ging de U8 op bezoek bij Emelgem-Kachtem met trainster Jozefien.

We starten het eerste kwartier met wat zoekwerk naar elkaar. Ook waren er 2 spelers mee die nog geen wedstrijden hadden gespeeld. De pasjes kwamen moeilijk aan en de posities werden niet goed gehouden. Waar Emelgem-Kachtem van profiteerde. Het tweede kwartier probeerden we elkaar meer te vinden wat leide tot af en toe beter spel. Aan het tempo van de handelingen moet er nog gewerkt worden en het bij sommigen het luisteren. In het vierde en laatste kwartier begon het spel steeds beter te lopen en vonden we elkaar meer. Zo konden we mooiere acties maken en af en toe gevaarlijk zijn. We sloten de match af met een verlies van 15-7. Af en toe zagen we goed voetbal en vooral zagen we dat er plezier werd beleefd en dat primeert nog steeds op deze leeftijd. Op naar volgende week !!!!

Verslag Jozefien Thevelein