za 05-01-2019 : Toernooi U11 in KVK Westhoek

"Leerrijke ervaring voor KSVR in een sterk toernooi met elite en IP ploegen"

IMG 4674

Deze middag mochten onze smurfen dan weer aantreden op het WM Soccer Tournament op de velden van KVK Westhoek, een heel sterk bezet toernooi vol met elite en IP ploegen.

De eerste wedstrijd was om 12u45, helaas is de tegenstander, de Interprovinciale van Varsenare niet komen opdagen....  We kregen dus een forfaitoverwinning van 3-0. Tweede wedstrijd was pas om 15u en het was dus lang wachten tot onze smurfen hun eigenlijke eerste wedstrijd van dit toernooi konden spelen.

De 2de en 3de wedstrijd hebben we telkens met 0-2 verloren, dit tegen KSCT Menen ( IP) en KSV Veurne ( ***), we voetbalden nochtans aardig mee tegen deze sterke tegenstanders. De laatste wedstrijd was voor de plaatsen en hier mochten we kampen tegen de interprovinciale van KSV Diksmuide, dit voor plaats 15 en 16.

Rumbeke kon ook hier weer hun voetje naast Diksmuide plaatsen en liet mooie acties noteren, helaas moesten we ook het onderspit delven, we verloren met 3-1. Lowie Stevens maakte hier het doelpuntje. We worden dus 16de op 24 deelnemers.

Verslag Gerd Debuyck