PU9 swingt de winterstop in met een ruime zege tegen Eernegem !!!

IMG 0832 kopie

Met Eernegem kregen we goede, sportieve ploeg tegenover ons. Op een hard en moeilijk bespeelbaar veld begonnen we matig aan de wedstrijd.

Via Boris en Arthur Neirinck kwamen we 2-0 voor. Nadien begonnen de tegenstanders hoger druk te zetten met een doelpunt als gevolg en een 2-1 stand na het eerste kwartier.

Vervolgens tactisch een klein beetje aangepast en we waren terug begonnen. Dit kwart vonden de spelers elkaar terug. 2x Basile en 2x Floris deden de netten trillen en we leken met 6-1 de rust in te gaan tot er net voor affluiten nog een doelpuntje werd gemaakt door Eernegem.

In het 3e kwart waren beide ploegen aan elkaar gewaagd zonder al te veel kansen met als gevolg dat er in deze 15’ geen doelpunt is gevallen.

We begonnen aan onze laatste 15 minuten met het ondertussen gekende spel (hoog druk, mooie combinaties en doelpunten). We scoorden 5x met telkens een andere doelpuntenmaker. 11-3 was de eindstand.

Doelpuntenmakers:

Boris (2x), Arthur N (2x), Basile (2x), Floris (2x), Xander, Arhtur M en Lou + Leon die dan wel niet heeft gescoord, maar wel DE verdediger is die ervoor zorgt dat de keeper weinig werk heeft.

Als trainer is het een plezier om te zien hoe de spelers zich inzetten voor elkaar. Ze gaan niet altijd voor eigen succes, maar laten ook teamgenoten scoren EN vooral ze motiveren elkaar zowel op als naast het veld. In de afgelopen maanden zijn ze gegroeid tot een hecht team en is een geschenk voor iedere trainer.

Verslag Jan Vanden Berghe