U9 heeft gestreden tot de laatste minuut op het veld van Menen !!!!

U9 menen kopie

De blauwe terminators voor één keer nog eens onder leiding van Big Terminator Gio. Vandaag waren onze troepen op bezoek in Menen. Waar we de melding kregen dat we zonder scheidsrechter moesten spelen, er werd gespeeld op fair play. Wat tactisch besprekingen waren nog nodig en we begonnen aan de wedstrijd.

Met Lou in doel, Leon op de 4, Seba op 7, Arthur op 11 en Arthur op 9. We lagen goed in de wedstrijd na wat strakke passen en mooie afwerkingen kwamen we na 15 minuten gelijk naar de kant 3-3. Tijd om de terminators op volle toeren te laten draaien. Na een nieuwe aanvalslijn met Boris, Xander en Floris kwamen we ook in het tweede kwart tot mooi voetbal. Menen kwam sterk terug en opnieuw kwam het gelijk 4-4, na een laatste aanval die mooi gepakt was van de keeper van Menen moesten we toch rusten met een gelijke stand.

In het derde gevaarlijke kwartier (zeg ik altijd) viel alles beetje stil bij onze terminators, waar Menen zonder genade op antwoorde en zo uitliep tot 11-4. De mannen kwamen voor een laatste keer naar de zijlijn. Vlug nog even wat bijtanken en de wapens herladen zodat we scherp stonden voor het laatste kwartier. We vochten en bouwden mooi op vanuit de keeper en speelden langs de flanken over de verdediging van Menen we konden nog drie keer de netten doen trillen, maar Menen bleef doordrukken en er werd afgefloten op 14-7. Al bij al een mooie wedstrijd. Hier en daar wat werkpuntjes gezien, maar het komt goed op naar volgende week.

Verslag Big Terminator Gio