za 29-12-2018 : Indoortoernooi U13 in Avelgem

"KSVR behaalde voorlaatste plaats, maar kijken positief terug naar het toernooi"

U13 diego ploeg BdC kopie

Zaterdag 29 december gingen de gewestelijke U13 onderleiding van trainer Diego richting het indoortoernooi van KVK Avelgem. De geselecteerde spelers voor dit toernooi waren Milan Ramboer, Esteban Rebry, Vermeersch Milan, Adriaan, Jurre Verbrugghe, Jelle Degrave Bryan Antoons.

Onze eerste wedstrijd was tegen Avelgem waar we goed meededen met voetballen. Beide ploegen konden enkele kansen verzilveren, maar onze Jurre Verbrugghe stond goed te keepen, veel combinaties gezien waaruit wij 2x scoorden, waar uit Esteban Rebry met een strafcorner zo snel mogelijk kon scoren vanaf het midden met de bal richting de keeper en koelbloedig afwerkte. Avelgem kon nog 3x scoorden. Eindstand werd 3-2 voor Avelgem. Het was een goede wedstrijd.

Onze tweede wedstrijd was tegen Wingene, waar ik eerlijk moet zeggen dat we geen kans tegen hadden die ploeg was te sterk voor ons. Het werd soms één richting verkeer, maar waar Jurre Verbrugghe onze doelman zich wel in de kijker deed zetten en het heel goed deed. Haalde zelf zo een strafcorner uit zijn doel en wij werden gedwongen om te verdedigen. Af en toe een tegen stoot van Adriaan die mooi door paste naar Milan Ramboer en een mooi schot deed maar de keeper haalde hem uit. We verloren met zes tegen nul maar tegen z'n sterke tegenstander heb ik goede dingen gezien van mijn ploegje. Elkaar blijven aanmoedigen en ook in de wedstijd zelf mooie combinaties en met veel inzet !!!!!

De derde en laatste wedstrijd voor ons was tegen KSV Moorsele B eindelijk een tegenstander van ons niveau en dat zag je ook in de match waar het spannend was en we begonnen echt goed samen te spelen tussen iedereen en we soms mooi voetbal zagen. We komen voor met een mooi doelpunt van Esteban Rebry na een pass van Bryan Antoons. Deze wedstrijd eindigde op een gelijkspel 3-3 en kregen we elk twee punten bij, wat voor ons betekende dat we voorlaatste waren in onze poule en niet meer moesten aantreden en het tornooi was voorbij ons.

Ik wil iedereen bedanken om zijn inzet tijdens dit tornooi en dat jullie het blijven proberen van te voetballen, al waren de tegenstanders soms heel sterk. Proficiat mannen ik ben een fiere trainer voor jullie inzet. En ook een dank aan onze trouwe supporters die mee waren bedankt, om zo vroeg mee te komen en de jongens helpen aan te moedigen.

Verslag Diego Ver Eenooghe