U11 zorgt voor prachtige winst op het veld van Dottignies !!!

Caen 2 kopie

De eerste competitiewedstrijd van 2020 was in en tegen Dottignies A. We werden vriendelijk ontvangen, maar de accommodatie is er dringend aan vernieuwing toe. Ook hun oefenpleinen, waar wij moesten spelen, lijkt meer op de kombocht van het Gentse Kuipke!! Ongezien hoe schuin dit plein ligt.

De eerste 30' was het bergop, andere bergaf! Een extra moeilijkheidsgraad dus op het zo al niet fameuze veld. Onze jongens hebben de winterstop goed doorstaan. Het was meteen duidelijk dat ze gretig waren en probeerden mooi voetbal te brengen, al was dat niet evident op dit veld. Ook de tegenstander leek een taaie brok te worden, een sterk team die bij momenten voor harde, bitsige duels zorgde, maar alles bleef toelaatbaar. Een goede les voor onze jongens die soms te braaf en niet hard genoeg in duel durven gaan. Ondanks alles hadden we de ganse wedstrijd controle en konden we 6 keer een doelpoging verzilveren in een doelpunt! Ook de thuisploeg kon af en toe voor gevaar zorgen, zij troffen 2 keer raak. Maar zoals gezegd kwamen we nooit in de problemen. Rumbeke was de betere ploeg! De eindstand: 2-6 winst voor onze jongens. Iedereen speler van Rumbeke was op niveau, we zagen een ploeg die wou voetballen en geen 10 individuen!

Mooie start van de competitie! De vooruitgang die we maken blijft week na week zichtbaar, ook nu, ondanks de winterstop!

Verslag en foto Davy Caen