Terechte gelijkspel voor de U11 op het veld van VV Tielt !!!!

IMG 0280 520px

Zaterdag trokken we naar Tielt voor de laatste competitiewedstrijd van het jaar. Na de 13-2 zege in de heenmatch trokken we naar Tielt met een aangepaste ploeg, 13-2 winst... leuk, maar daar heeft niemand iets aan.

Daarom kregen enkele nieuwere en onervaren spelers de kans zich te bewijzen. Ook Tielt had zich dan weer in omgekeerde beweging gewijzigd, zij hadden hun ploeg versterkt met drie provinciale spelers. Het zou dus allemaal zo gemakkelijk niet gaan als in de heenmatch, het doel was een mooie, meer evenwichtige match te zien. Al in de eerste minuten kwamen we 1-0 achter, even kort vloeken en hopen dat het niet dezelfde uitslag zou worden als thuis, maar dan in het voordeel van Tielt... Rumbeke kwam op toerental en maakte gelijk... Maar ook Tielt voetbalde stukken beter door de inbreng van hun beter spelers. We kregen wat we wilden, een zeer mooie, spannende wedstrijd! Beide teams speelden mooi voetbal aan een hoog tempo, toch kende Tielt iets meer geluk in de afwerking. Halfweg het derde kwartier stonden we 4-2 achter. Rumbeke bleef vechten, het "kop-laten-hangen-syndroom" is er stilaan uit aan het geraken, de jongens staken zelfs nog een tandje bij en konden nog 2x scoren met als resultaat een 4-4 eindstand!

Terechte uitslag, deze mooie match met heel veel inzet verdiende geen verliezer! Proficiat jongens met deze mooie prestatie en bedankt aan Tielt voor de toffe match!

Verslag Davy Caen