Het duel tussen KSVR U11 en SKD Hertsberge was op scherp van de snee !!!!

IMG 9464 520px

Hertsberge kwam op bezoek voor onze eerste thuismatch van het seizoen. Dat het een goed voetballende tegenstander was zagen we al bij de eerste speelminuten.

Opnieuw een ploeg die wil voetballen en mooie combinaties op de mat legt. Maar Rumbeke toonde dat ook wij een sterke en goed voetballende ploeg zijn. Het ging gelijk op! Rumbeke kon als eerste scoren, tot 2x toe. Hertsberge bleef onze evenknie en het werd een duel op het scherp van de snee. 2-1... 3-1... 4-1... 4-2... 4-3. Met nog het laatste kwartier voor de boeg stonden we dus 4-3 voor. Maar het verdomde laatste kwartier kwam eraan. Vorige week gingen we de laatste 15 minuten volledig ten onder en gaven we ook nog onze voorsprong uit handen. Er werd deze week aan de fysiek gewerkt, maar in één week kunnen natuurlijk geen wonderen worden verricht. Ook dit keer verloren we de match in het laatste kwartier, eindstand 5-6. We werden niet weggespeeld zoals vorige week in de slotfase, Rumbeke had lessen getrokken na vorige week, maar kon toch niet verhinderen dat Hertsberge nog 2x scoorde. Rumbeke bleef in tegenstelling tot vorige week wel vechten tot de laatste minuut, we konden zelfs nog scoren maar dit was niet genoeg om de wedstrijd te winnen.

Toch proficiat met jullie geleverde spel en inzet. We zitten in stijgende lijn en dat is het belangrijkste.

Eindstand:

KSVR U11E - SKD Hertsberge : 5 - 6