KSVR U12 naar de achtste finale Jeugdcup Het Nieuwsblad !!!

U12 jeugdcup kopie

U12 van KSV Rumbeke is dit seizoen goed uit de startblokken geschoten in de Jeugdcup Het NIeuwsblad. In de voorrondes mochten ze KDC Ruddervoorde in de ogen kijken. In de heenronde wonnen ze nipt met 8-7. In de terugronde wonnen ze gemakkelijk met 3-7 op het veld van Ruddervoorde. 

In de volgende ronde was Zwevegem Sport hun tegenstander. In de heenronde mochten ze op bezoek bij Zwevegem en was het een gemakkelijke overwinning met een 0-13 winst. Vandaag, woensdag 27 november was de terugronde tegen Zwevegem Sport op eigen veld. Onze U12 trokken het laken volledig naar zich toe in een winderig en nattig avond. Zwevegem kon hun eerredder scoren. Voor KSVR was het een avondwandeling op het Heilig Kunstgrasveld van KSV Rumbeke in het nattig en winderig weertje. Onze U12 won vlotjes met 11-1. Proficiat gastjes en staf van de U12 voor deze overwinning.

Zo overwinteren de U12 in de Jeugdcup Het Nieuwsblad. De loting voor de achtste finale is op 10 januari 2020. We houden jullie op de hoogte via onze website wie hun tegenstander gaat zijn in de achtste finale Jeugdcup Het Nieuwsblad.

Tekst Kurt Maddens

Foto Gerd Debuyck