KSVR GU12 vlotjes voorbij SKD Hertsberge met mooi voetbal !!!

U12 gerd 1 kopie

Dit weekend stond de eerste competitiethuiswedstrijd van het seizoen op de agenda, SKD Hertsberge kwam op bezoek.

In het eerste kwart was het nog wat zoeken, zeker met deze nieuwe opstelling die we momenteel hanteren. We komen 2-0 voor na doelpunten van Lowie en Kimi, De bezoekers kunnen ook nog de aansluitingstreffer scoren. 2-1 na 15 minuten. In het tweede kwart is Rumbeke de betere ploeg, iets wat meer druk naar voor. Leo kan met een mooie plaatsbal de 3-1 op het scorebord plaatsen. Jammer genoeg leden we nog te veel balverlies doordat we nog te vaak alleen de actie willen maken en de ruimte op de flanken te weinig benutten.

Kwart 3 en we zien hetzelfde spelbeeld van het tweede kwart, Rumbeke blijft druk naar voor plaatsen en Arthur en Felix kunnen ook hun doelpuntje meepikken. Ondanks een goed georganiseerde verdediging krijgen we toch nog een doelpuntje tegen. 5-2 na driekwart wedstrijd. In het vierde kwart Kan Senne nog scoren na een mooie inviduele actie en Kan Lowie zijn tweede binnentikken na een prachtige combinatie met Senne en op assist van Arthur.

Een verdiende 7-2 overwinning voor de thuisploeg. Op naar de training woensdag!

Verslag en foto Gerd Debuyck