PU13 wint verdient na een sterke wedstrijd tegen Blankenberge !!!

U13 wouter blankenberge kopie

Na een weekje verplichte rust gingen we richting Blankenberge. De heenmatch werd kansloos verloren. We mochten ons aan een sterke tegenstander verwachten. Blankenberge nam, zoals verwacht, het heft meteen in handen.

Onze verdediging met Jef, Jorgo en Loewis gaf echter geen krimp. Gaandeweg kwamen we meer in de wedstrijd en konden zowaar de score openen via Jules die goed aangespeeld werd door Rune. Jules twijfelde niet schot de bal in de korte hoek binnen. In het tweede kwartier kwamen Warre, Giobe en Milo in de ploeg. We verzwakten niet, maar we kregen toch een doelpunt te slikken toen Jaron een bal ongelukkig in de voeten van een tegenstander worp. 1-1. Eventjes waren we van slag en de tegenstander wist niet te profiteren. Leandro kwam net te laat op een voorzet van Rune. Net voor het rustsignaal zag Warre dat de keeper ver uit zijn doel stond en met een mooie lob van ver bracht hij ons terug op voorsprong.

In het derde kwartier duwden we door en we kregen veel kansen. Rémi, op zoek naar een doepunt, trof de paal of de keeper stond in de weg. Rune en Milo besloten net naast. Na 5 minuten kregen we vrije trap waarbij Jorgo zich achter de bal zette. Hij geloofde erin en zette de 1-3 op het bord. Terug kregen we een vrije trap op de zijkant. Warre trapte die strak en Rune zette zijn been net voor die van zijn tegenstander en het stond 1-4. In het laatste kwartier waren er nog enkele mooie reddingen van Jaron te noteren. We zakten niet in en via een persoonlijke actie van Loewis kwam de bal voor doel waar Warre de bal voor een opzittende verdediger in doel gleed. 1-5 !!!!! Enkele spelers stegen boven zichzelf uit, maar iedereen speelde een sterke wedstrijd.

Een dikke proficiat met deze eerste competitiezege. Eindstand: 1-5

Speelden:

Giobe Degroote, Jef Vereecke, Milo Segaert, Jaron Vanwynsberghe, Jorgo Verleye, Jules Lefere, Warre Vanhecke, Rémi Lamote, Loewis Deleye, Leandro Doom en Rune Verbanck.

Verslag en foto Wouter Lievens