GU13 bleef vechten tot het eindsignaal en verloor nipt van Emelgem-Kachtem !!!

U13 doskobeveren jasmijncappelle kopie

Met 11 sterke KSVR Boys vertrok ik naar Emelgem-Kachtem. Geen ploegje om zonder handschoenen aan te pakken. Wat ik me nog herinner van vroeger was dat dit een harde ploeg was.

Na de ploegbespreking en de gezwinde opwarming begonnen de jongens aan de wedstrijd, al verliep het niet van een leien dakje. We kwamen op vele momenten te laat, de passing kwam niet aan en het spel verliep zeker niet naar behoren. Maar ze gaven niet op en gelukkig stond mijn verdediging en een goed keepende Zino op de juiste plaats. Zelfs hadden we geluk dat Jerome een bal vanop de lijn kon weg werken. Het was 0-0 na het 1ste kwartier.

Na wat peptalk en de wissels begonnen we veel scherper aan het 2de kwart en kregen we de beste kansen om uit te lopen. Uiteindelijk kwamen we voor, na een rommelige fase voor het doel van Emelgem. Cas kon zijn voet nog tegen de bal zetten en we kregen de verdiende voorsprong. Daarna kregen Thor, Cas en Nawfal ook de kans om de score te vergroten, maar het mocht niet zijn, we kregen het deksel op de neus aan de overkant na het slecht uitvoetballen tss verdediging en middenveld.

Op naar het 3de kwart waar we heer en meester waren vanop het middenveld met een supersterke Maurice die het spel verdeelde waardoor we zo goed al geen kansen meer weggaven in de verdediging. Maar jammer genoeg mocht onze keeper zich terug omdraaien en stond Emelgem tegen het spel in met 2-1 voor.

Alles op alles in het 4de kwart. De jongens vochten voor het puntje of eventueel de overwinning maar het mocht niet zijn. We kregen ongelukkige de 3-1 tegen. Wat ik nu wel positief beaam is dat de kopjes niet naar beneden gingen en ze bleven vechten om mss toch nog gelijk te kunnen spelen. Uiteindelijk kon Zino na een heel ver afstandsschot de 3-2 maken en kregen we nog 2 hoekschoppen kort voor het eind maar de bal wilde er niet meer in.

We hebben verloren met 3-2 maar het voelde zeker niet zo aan. Ook de spelers waren niet aangedaan door het verlies en beseften dat ze de betere ploeg waren en ze elkaar zijn blijven steunen op het veld. Dat zijn de KSVR boys die ik ken. Nooit opgeven en blijven werken!!!

Volgende week een nieuwe wedstrijd en staat er de thuiswedstrijd tegen Club Roeselare op het programma om 13u.

Selectie:

Sean, Victor, Maurice, Jerome, Cas, Nawfal, Thor, Mias, Lowiek, Zino, Flor