Verlies voor PU13 ondanks goede prestatie tegen Bredene !!

IMG 9464 520px

Op deze herfstige zondagmorgen kwam Bredene op bezoek.

Bredene startte met de wind in de rug, maar haalde daar geen voordeel uit. Achterin hielden Giobe, Warre en Jef de tegenstanders ver van ons doel. Er was veel strijd op het middenveld. Daardoor waren er weinig kansen. Ons positiespel wordt steeds beter. Toch moesten we een tegendoelpunt slikken toen een tegenspeler de bal tussendoor kon spelen en hun aanvaller Zino kon verschalken door de bal over hem te stiften. Zelf kregen we ook enkele kleine kansjes via de goed getrapte hoekschoppen van Leandro. o.a. Tijl, Rémi en Milo konden onze score niet openen. Enkele spelers werden ook eens op een andere positie uitgespeeld en het is positief dat het spel niet verzwakt daardoor. Jorgo, Leandro en Loewis deden dit uitstekend. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Het werd in het derde kwartier 0-2 toen we op een snelle counter liepen.

"Verschil wordt kleiner."

Het laatste kwartier probeerden we de aansluitingstreffer te scoren door meer aanvallend te spelen. Toch werd het (onterecht) 0-3. Zino kon met een snelle reflex de bal net naast de paal stoppen, maar door de afwezigheid van de VAR oordeelde de ref dat de bal over de doellijn gegaan was. We waren daarvoor al meer aan het drukken. Jules, Loewis en Rémi kregen kansjes. We konden vijf minuten voor tijd toch een oververdiend doelpunt scoren op een vrije trap. Jules zette zich achter de bal en na een tikje trapte hij naar doel. De slimme Milo deed de keeper twijfelen en die had geen reactie meer in huis om de niet zo hard getrapte bal te stoppen. We gingen nog all-in, maar de score veranderde niet meer. Een goede prestatie van heel het team. Eindstand 1-3

Speelden:

Jef Vereecke, Milo Segaert, Warre Vanhecke, Zino Chanterie, Jorgo Verleye, Jules Lefere, Loewis Deleye, Rémi Lamote, Tijl Decaestecker, Leandro Doom, en Giobe Degroote.

Verslag Wouter Lievens