Knokke werkte efficiënter af dan onze PU15 !!!

U15 eernegem 1 kopie

Deze morgen stond met Knokke een pittiger tegenstander dan vorige week op het menu. Meteen ook een goede test waar we staan op het allerhoogst provinciaal niveau. Knokke was een ploeg veel kleiner in gestalte, maar veel vinniger.

We hadden moeite om ze van de bal te houden. Positioneel stonden we in eerste kwartier niet goed, waar Knokke teveel ruimte kreeg tussen onze linies om uit te voetballen en tot doelkansen te komen. Knokke speelde efficiënter, bijna elke doelkans dat ze kregen in de wedstrijd had een doelpunt tot gevolg. Geen verwijt aan 1 speler, ik denk dat we vandaag allemaal leergeld betaald hebben wat op dat niveau verwacht wordt.

Conclusie het zal beter moeten, zoals in de groep uitgelegd weten we waar we gaan op werken. Ondanks we evenveel doelkansen kregen als Knokke eindigde de wedstrijd in een 3-9. Het kan beter, we kunnen veel beter, maar we moeten ook de tijd krijgen hierin te groeien. Dinsdag erop invliegen met volle goesting, het tempo van de wedstrijd meenemen naar de trainingen.

Geen gezaag en geklaag over andere spelers, ieder speler heeft zijn werkpuntjes tegengekomen om mee te nemen naar de trainingen toe. Volgende week beter in Zonnebeke !!!

Verslag en foto Pedro De Witte