Goede conditionele training voor de U15 tegen de geburen van KSV De Ruiter !!!!

U15 DeRuiter kopie

Sterke start deze voormiddag van De Ruiter. Positioneel stonden we niet goed en we hadden de neiging te veel op 1 lijn achteruit te zakken waardoor De Ruiter gemakkelijk tot kansen kon komen.

De Ruiter zag hun aanvallend werk beloond met een penalty die er in mijn ogen geen was. Ondanks 0-2 in tweede kwartier begon de organisatie op het veld te verbeteren mits wat bijsturing. Moeilijker tegenstander dan vorige week, goed om gestaag te groeien in onze voorbereiding.

Derde kwartier was veel beter en we kwamen meer in de wedstrijd en waardoor we de wedstrijd meer in eigen handen namen. Voorzet van Emiel Maddens en Henri Vansteenkiste met de aansluitingstreffer. Kort erop zowaar de gelijkmaker, schot van opnieuw Henri en dit keer volgde Emiel in de rebound 2-2.

Lang duurde het niet aan de overzijde waar De Ruiter met knap afstandsschot er 2-3 van maakte. De Ruiter liep verder uit tot 2-5 Uitbraak van Esteban Rebry op de rechterflank met goede voorzet, Emiel Maddens tekende voor zijn tweede.

Een goede conditionele training van 11 Rumbeke spelers tegen 17 of 18 van De Ruiter

Eindstand:

KSVR U15 - KSV De Ruiter : 3 - 6