In de slotminuut valt de gelijkmaker bij de U15 in een oefenpartij tegen KSV Pittem !!!!

U15 Pittem kopie

Aangenaam voetbalweertje deze middag te Pittem voor de aftrap van de eerste U15 oefenwedstrijd van het seizoen. Een wedstrijd waar spelers, supporters, trainer Angelo, afgevaardigde Kristof en physical coach Pedro kon bekoren.

De eerste 20 minuten starten we overal goed. Het was zoeken naar elkaar in deze oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen waardoor we zoveel mogelijk de bal moesten opeisen waardoor we een aantal kleine kansen konden creëren.

In de 2de periode deden we verder op het elan waarmee we de wedstrijd aangevat waren met verzorgd en mooi voetbal. Opnieuw konden we wat kansen creëren, maar konden de kansen niet verzilveren. We gingen rusten met een 0-0.

Na de koffie, merkten we terug hetzelfde spelbeeld op met hele mooie acties, dit leidde ons naar de verdiende 0-1 voorsprong via Thibeau Brulez die na goed doorzetten van Milan Ramboer op de rechterflank knap terug legde en Thibeau Brulez scoorde na mooi samenspel, maar ook Pittem kwam hun neus aan het venster steken en konden zo ook enig gevaar creëren met enkele diepe ingespeelde passen. De verdediging en onze keeper staan attent mee te voetballen zodat zij hun doelpuntje niet kunnen meepikken.

In de laatste periode voetballen we nog altijd op het elan van de hele wedstrijd door en proberen we op zoek te gaan naar de dubbele voorsprong we komen enkele keren heel kortbij, maar kunnen net niet tot scoren komen, met nog 1 minuut te gaan en heel wat jongens al op hun tandvlees zitten kon de thuisploeg toch scoren na een snelle diepe uitbraak waarbij onze jongens er alles aan deden om het tegendoelpunt tegen te houden, maar het mocht niet baten, de 1-1 staat op het bord en is meteen dan ook de eindstand van deze verdienstelijke wedstrijd waarin we toch iets meer verdiend hadden.

Eindstand:

KSV Pittem - KSVR U15 : 1 - 1