vr 07-12-2018 : KSV De Ruiter - Prov. Beloften : 0 - 5

"KSVR-Boys winnen de derby met forfaitcijfers"

Beloften deruiter 5 0 kopie

Vrijdagavond 7 december stond er bij de provinciale beloften een derby op het programma, dit in en tegen KSV De Ruiter. Bij aankomst in De Ruiter zag het eerste veld niet zo aardig uit met nogal veel water op het veld. Het andere veld (terrein 2) zag er veel beter uit. Natuurlijk hadden we geluk dat de wedstrijd op terrein 2 mocht doorgaan. 

Al snel bij aanvang van de wedstrijd zagen we direct dat onze KSVR-boys er met volle goesting er wilden invliegen. In de tweede minuut kon L. Kemel de 0-1 tegen de netten vlammen met dank aan A. Tyvaert voor de prachtige assist. De thuisploeg kwam af en toe eens piepen bij onze goalie, maar met bitter weinig doelgevaar tot ze opeens de paal troffen. Onze KSVR-boys werden direct wakker geschud. Onze KSVR-Boys brachten redelijk wat fraai voetbal op de grasmat voor een talrijke opkomst van supporters waardoor het stadion bijna uitverkocht was, allé de staantribune toch. KSVR creërde meerdere doelkansen maar zagen de meeste doelkansen net niet goed benut. Ofwel ging het leer over, net naast of van de lijn geweerd. Tot in de 20ste minuut wanneer A. Tyvaert een mooie doorsteekpas richting H. Verduyn gaf, die op zijn beurt vliegensvlug met het leer vandoor ging richting doel en koelbloedig de 0-2 op het bord zette. Ieder blauwe KSVR-boy vocht, ploederde voor iedere bal en liet de thuisploeg zowat van de ene naar de andere lijnen lopen. Soms kwam de thuisploeg onze goalie een bezoekje brengen in zijn eenzame doelgebied, maar M. Ketels stond attent te keepen en wilde deze avond absoluut de 0 houden. We gingen rusten met een 0-2 voorsprong.

"In de dichte omgeving van de bank is er altijd iets te beleven"

Wanneer al de aanwezige supporters na het voldoende trek en duwwerk hun juiste positie hadden gevonden in de grote staantribune zagen ze hoe A. Tyvaert opnieuw een mooie assist kon aanleveren richting Adje die koelbloedig het leer in de kruising kon vlammen 0-3. KSVR bleef maar door duwen met prachtig voetbal. Doelkansen kwamen met de vloot aangewaaid, op een haar na misten we enkele mooie kansen. Onze goalie M. Ketels had een rustige 2de helft, maar moest wel attent blijven op enkele moeilijke fases, maar deze waren amper op 1 hand te tellen. In de 72ste minuut werd J. Demeulenaere foutief tegen dek gelegd in de "16". De scheidsrechter wees naar de stip. Het leer ging op de stip met J. Demeulenaere achter de bal en kon heel beheerst het leer tegen de netten prikken 0-4. Met nog een kwartier te spelen en een dubbele vervanging bij KSVR. J. Desmet en G. Declercq kwamen op het veld in plaats van J. Demeulenaere en A. Gillet. De laatstgenoemde A. Gillet was blij dat hij moest vervangen worden want aje moe kakkn, moe je kakkn....... niet waar A. Gillet. Dit was wel een goeie zet, terwijl A. Gillet je weet wel waar naartoe.... kon B. Van Coillie een heerlijke assist aanleveren richting J. Desmet waardoor hij het leer heerlijk tegen de netten kon prikken 0-5, als je spreekt van een gouden wissel. Nu weten we ook waarom onze coach vroeger nooit geen keeper was maar een spits in zijn loopbaan. Wanneer het leer over de zijlijn richting de bank zoeft en de coach laat deze door zijn handen glippen weet je al genoeg. Moest het een Chouffe geweest zijn dan had hij die wel klemvast.....  De laatste poging was van B. Van Coillie, maar hij zag zijn schot net over doel vliegen. KSVR wint deze derby met 0-5. 

Proficiat KSVR-Boys voor jullie 100% inzet en opnieuw met jullie schitterend doorzettingsvermogen. Dank voor jullie prachtig voetbal dat je brengt op de grasmat en de aanwezige supporters laten genieten van het spektakel op de mat. Trainersteam is trots op jullie. Volgende week zaterdag 15 december ontvangen we de geburen van Dosko Beveren op het Rumbeekse kunstgrasveld om 15u.

Vergeet het niet aje moe kakkn, moe je kakkn....... 

 

KSV Rumbeke:

M. Ketels, F. Desal, A. Lejthija, T. Ketels, A. Gillet, B. Van Coillie, L. Kemel, J. Demeulenaere, A. Tyvaert, L. Deseure, H. Verduyn, P. Demeulenaere, S. Vandekerckhove, J. Desmet, G. Declercq

Scoorden:

2' (0-1) L. Kemel,

20' (0-2) H. Verduyn,

49' (0-3) A. Lejthija,

72' (0-4) J. Demeulenaere (pen),

84' (0-5) J. Desmet.

Verslag Kurt Maddens