Monsterscore voor de GU17 tegen Dudzele !!

IMG 0860 kopie

Onze laatste match van deze competitie mochten we aantreden op ons kunstgrasveld tegen Dudzele.

We speelden zeer aanvallend en dat zag je meteen op het veld. Minuut 3, Floris net naast op pas van Nemo, enkele minuten later strand een schot van Seppe op de paal. In minuut 9 een eerste keer de bezoekers met een schot, geen probleem voor Lennert. In minuut 14 is het dan toch raak, Siebe zet zich goed door op de linkerkant en bediend de inlopende Nemo die de 1-0 binnenlegt. Na een mooie combinatie Dré, Seppe kan Siebe de 2-0 scoren. In de laatste minuut van de eerste periode kan Seppe na een individuele actie de 3-0 scoren.

De 2de periode begint eerder gematigd, de bezoekers eisen merendeel de bal op en komen nu en dan eens piepen aan de goal van Lennert, echter zonder uitgelezen kansen te creëren. Pas in minuut 10 zend Dré met een knappe pass Nemo alleen voor doel, hij legt de 4-0 netjes tegen de netten. Nu gaat het vlotjes, Dré voor de 5-0, Siebe en nog 2 keer Seppe zorgen voor een 8-0 ruststand.

Na de pauze blijven de blauw-witten de wet dicteren, toch teveel slordigheden beletten het scoren. Siebe kan nog eens scoren na een mooie pas van Anas, in de laatste minuut van de derde periode zorgt Nemo voor de 10-0. Het begin van die laatste periode wel weer efficiëntie, Dré, 2 keer Seppe en Siebe zorgen ervoor dat de bordjes al op 14 staan. In de laatste minuut legt Seppe de eindstand vast : 15 - 0.

Als ge weet dat voor de match ons doelsaldo op -15 stond........... In de competitie van 8 ploegen, dus 14 matchen, in totaal netjes verdeeld, 7 gewonnen, 7 verloren , 53 goals gemaakt, ook 53 tegen... eindigen we op een behoorlijke 5de plaats.

Verslag Krist Verfaillie