GU17 onderuit op het veld van Eendracht Brugge !!!

IMG 5730 kopie

 

Dit weekend mochten we met de GU17 de verplaatsing maken naar Eendracht Brugge, spelend op Sint Andries in de schaduw van het Jan Breydelstadion (amper 500 meter verder in de straat).

De Blauw-witten van Rumbeke tegen de Blauw-zwarten van Brugge (voor gelegenheid in het rood) begonnen scherp aan de match, na amper 12 seconden stond de 0-1 op de bordjes, opzetten, diepe bal naar Simon die meteen uithaalde en de netten deed trillen. In de derde minuut aanval door centrum via Dré en Simon gaat de bal naar Tuur, zijn schot gaat net naast..... Mooie liedjes duren niet lang, de gasten van de thuisploeg, klommen na amper 5 minuten al langszij om enkele minuten later de 2-1 te scoren. In minuut 13 kon Sepp een slechte pass van hun keeper onderscheppen en de 2-2 scoren. Die brugse ploeg met allemaal 2de jaars tegen ons ploegje allemaal eerstejaars en maar 2 spelers die 2de jaars zijn... gestalte , snelheid, kracht....overal kwamen we net iets tekort, .....

Tweede periode vooral overwicht voor de thuisploeg, keeper Lennert met enkele knappe reddingen erger voorkomen en vooral knokken en zwoegen en hard werken met hoofrollen voor Dré, Bjarne, Floris en Charles.... alleen zo konden we gaan rusten bij diezelfde 2-2 stand.

Kort na de pauze kan de thuisploeg terug (net iets te gemakkelijk) scoren, daarna een kans voor Rumbeke die beland in het zijnet. Daarna kan hun nr. 9 nog 3 keer scoren en beginnen we aan die laatste periode met een 6-2 stand.

In het begin van die laatste periode wordt Simon, vertrokken van op eigen speelhelft de diepte ingestuurd en scoort beheerst de 6-3, halverwege deze laatste periode wordt een handsbal van Ruben C. bestraft met een penalty en gele kaart, daarbij wordt de 7-3 eindstand opgetekend.

Toch bleven we inzet zien tegen die "reuzen" uit Brugge, dankzij die ingesteldheid werd er geen monsterscore opgetekend. artiesten van Rumbeekse dienst waren:

Plets Lennert, Vandaele Tuur, Priem Floris, Cneudt Ruben, Baert Bjarne, Vandendriesssche Ruben, Goos Jef, Hanssens Simon, Demarez Dré, Vermeylen Victor Ghesquière Sepp, Yachou Anas en D'Hooghe Charles

Eindstand:

Eendracht Brugge - KSVR GU17 : 7 - 3

Verslag Krist Verfaillie