Dolle 3 minuten levert winst op voor PU21 tegen Zwevegem Sport !!!!

IMG 9464 520px

Zaterdag 11 januari 2020 moesten onze U21 aantreden op eigen veld tegen Zwevegem Sport. In de heenronde wonnen we nipt met 1-2 na een moeilijke partij. Het beloofde opnieuw een spannende wedstrijd te worden. 

Vanaf het eerste fluitsignaal zagen we beide ploegen iets wilden forceren, maar het bleef bij enkele pogingen. Het kwam niet tot stand zoals we gehoopt hadden. Zwevegem kon enkele keren dreigen, maar onze Jonkies wilden resoluut meer dan een gelijkspel. G. Godin kon een pegel afvuren maar de bezoekende goalie kon zijn netten proper houden met een mooie safe. Onze goalie J. Kenzi mocht ook af en toe zijn kunsten tonen aan de supporters. Beide ploegen bleven scoreloos achter aan de rust. In de tweede helft gaat anders moeten verlopen om de punten te pakken. "Hoe zal ik het zeggen" zou den Jens Dendoncker zeggen die afkomstig is van Zwevegem.

In de tweede helft zagen we duidelijk wie het laken naar zich toe wilde trekken. Onze Jonkies wilden de openingsgoal scoren en in minuut 56 was het BINGO. M. Beerland kon een heerlijke assist afleveren richting T. Decru. Waarop T. Decru koelbloedig de 1-0 tegen de netten kon knallen. KSVR had direct de smaak te pakken en amper 3 minuten later kon T. Decru een voorzet voor doel zenden. A. Ghergu kon het leer nog aanraken met zijn voet maar niet hard genoeg en de goed gevolgde L. Verburgh kon het leer nog net aantikken en de 2-0 was een feit. KSVR kreeg aantal reuze kansen om de score verder uit te diepen maar het mocht niet meer zijn. Zwevegem kon nog enkele keren tegen prikken waardoor onze goalie J. Kenzi enkele lekere safes uit zijn mouw kon schudden. De scheidsrechter floot af op een 2-0 overwinning voor onze jonkies. 

Scoorden:

56' (1-0) T. Decru,

59' (2-0) L. Verburgh.

KSV Rumbeke:

J. Kenzi, S. Maertens, R. Willemans, J. Vansteenkiste, J. De Bosschere, L. Verburgh, T. Decru, M. Beerland, G. Godin, L. Cardoen, A. Ghergu, L. Leurs, J. Malfait, H. Mohammadi.

Verslag Kurt Maddens