za 01-12-2018 : Dosko Beveren - GU13 : 1 - 7

"Klinkende zege voor KSVR in de derby"

U13 diego ploeg BdC kopie

Vandaag gingen de mannen van trainer Diego richting Dosko Beveren zonder keeper, maar Diego heeft dan Esteban Rebry tot keeper gebombadeerd voor deze derby. Lees hier onder hoe Diego deze derby heeft beleefd.

Heel de wedstrijd heeft onze keeper voor de gelegenheid Esteban niet veel werk gehad, maar Esteban stond goed te keepen. We hebben in de eerste helft goed voetbal gebracht met veel doelkansen. Joppe heeft 2x gescoord in de eerste helft en na de eerste helft stond he t0-2.

Tweede helft zijn we gewoon blijven doorgaan, iedereen met 100% inzet. Joppe kon zijn 3de doelpunt van de dag scoren. Rust 0-3.

Derde helft normaal onze mindere helft, maar deze keer bleven we op ons elan doorgaan zoals de 1ste en 2de helft met heel mooi voetbal. Opnieuw kon Joppe scoren en zo de 0-4  op het bord zetten. Rust 0-4.

Vierde en laatste helft zijn we blijven ons spel spelen en toch bij balverlies werd er op ons doel getrapt, Esteban Rebry brengt redding,  maar werd goed gevolgd door de tegenstander en binnen getikt 1-4 , maar we lieten het niet toe om hen terug te laten komen en kon Josse Vlieghe scoren en nog 2 x Henri Laconte en zo de eindstand op het bord zetten 1-7.

Een dikke pluim voor iedereen vandaag die met mooi voetbal verdiend hebben gewonnen.

Verslag Diego Ver Eenooghe