za 01-12-2018 : Torhout 1992 KM - U11E : 3 - 2

"Mooie en faire match"

IMG 4674

Voor de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop trokken we richting Torhout, één van de sterkste ploegen uit de niveau 2 reeks. Opnieuw startte de wedstrijd met een valse noot, enkele onverwittigde laatkomers zorgden voor ongerustheid bij trainer en ploegmaats en stuurden de voorbereiding, net zoals woensdag, in de war, daar moet verandering in komen.

De match zelf was een boeiend kijkstuk. Twee aanvallend ingestelde ploegen die mooi en hoogstaand voetbal brachten. Rumbeke was het eerste kwartier de sterkste ploeg kwam ook verdiend 0-1 voor. Daarna was Torhout iets dominanter en scoorde: 1-1. De wedstrijd ging verder gelijk op en verveelde geen minuut. Enkele seconden voor affluiten stond het dan ook 2-2, een score waar iedereen vrede mee nam, maar helaas voor ons kon Torhout in de allerlaatste seconden van de match nog scoren. Op die manier verliezen is zuur. Een gelijkspel was juister geweest maar dat is nu eenmaal voetbal! De teleurstelling was begrijpelijk groot, maar los van het verlies mochten we met opgegeven hoofd van het veld stappen.

Dikke chapeau aan de jongens van Rumbeke, mooi, verzorgd en aanvallend voetbal is wat we willen zien! Bedankt aan Torhout voor de mooie, faire match en proficiat met de overwinning!

Verslag Davy Caen