za 01-12-2018 : KWS Desselgem - U8I : 10 - 7

"De terminators gingen door tot op het einde"

IMG 5010 520px

Vandaag op de slotspeeldag voor de winterstop gingen de Terminators van trainer Giovanni richting Desselgem. In de eerste ronde hebben de terminators 16 doelpunten gescoord, maar vandaag was Desselgem super sterk. Gio kon het eventjes noteren wat hij van deze wedstrijd vond. 

Met een bijna nooit gekeeperde keeper trokken de terminators ten strijde, iedereen kreeg bijna een andere taak op het veld. Een 9 werd 4 een 7of 11 werden 9 en een 4 stond de keeper. Een goede of slechte beslissing van Big Terminator??? Wel ik mag zeggen zeker niet slecht.

Het eerste kwart komen we met die opstelling 1-3 voor en met dank aan terminators 11, 7 en 9.

Tweede kwart waren de terminators gedreven, maar Desselgem ook en het werd maar 4-4 met dank aan de verdediging en een wakkere keeper.

Derde kwart was hard tegen hard, maar jammer genoeg waren de duels van Desselgem harder en was het na 6 minuten 7-4. Dus moest Big Terminator beter gaan aanmoedigen en tactische dingen proberen. Vier kiest een hoek en neemt tegenstander mee, keeper heeft veeeelll ruimte om diep te gaan. En daarna het spel open te spelen naar positie 7 en 11 en ja we kwamen terug tot 7-7 spanning alom.

Dan het vierde kwartier. Ik denk dat ze te veel hadden gegeven in het derde kwart en dan moesten we nu in de duels en in de afwerking ondervinden. Dus er werd afgefloten op 10-7. Jammer maar we zijn trots op wat we gezien hebben. Top gespeeld jongens.

Werkpuntjes zijn genoteerd en er zal aan gewerkt worden.

Verslag Big Terminator Giovanni.