za 01-12-2018 : SV Moorslede - GU17 : 2 - 5

"Kampioenschap in stijl afgesloten !!!"

GU17 kopie

Zaterdag 1 december, sedert vorige week zeker van de titel, willen we in schoonheid deze competitie afsluiten, dit mochten we doen in en tegen Moorslede, een stevige, goed voetballende ploeg waarvan we in onze thuismatch met het kleinste verschil konden winnen (1-0).

In het begin van de match was het de thuisploeg die het meeste initiatief nam, echter zonder veel gevaar. Daartegenover konden de blauwhemden een paar keer dreigen, een poging van Damien en van Leon werden door hun keeper mooi gepareerd. Op het kwartier een uitstekende kans voor Maarten, zijn schot wordt afgeblokt en wijkt af, hun keeper moet zich volledig strekken om die bal uit het hoekje te halen, 3 knappe reddingen in 5 minuten tijd... In de laatste minuut een hoekschop voor Moorslede, de bal gaat laag naar de eerste paal en botst net voordat Scott deze wil pakken en moet ongelukkig de bal lossen, hun spits is er als eerste bij om de 1-0 binnen te tikken.

In de 2de periode na 4 minuten een vrije trap, Lars zet zich achter de bal en een inlopende lars kan binnenduwen......... afgekeurd door de scheids die blijkbaar nog niet gefloten had voor spelhervatting..... Lars had wel horen fluiten, maar dat signaal kwam blijkbaar vanuit het andere veld waar duiveltjes en preminiemen aan het voetballen waren... het blijft dus 1-0. In minuut 6 kan Lars aanleggen, zijn schot wijkt nog af, maar daar is terug die doelman die redding brengt... Enkele minuten later, kopbal Warre net naast. In minuut 13 kan voor de zoveelste keer Warre aanleggen, in 2 tijden toch tot doel gericht, daar is weer die keeper.... 2 minuten voor rust, een schot uit de 2de lijn van de thuisploeg, ziet er ongevaarlijk uit tot de bal een "bots" neemt en zo Quinten op het verkeerde been zet.... we gaan rusten met 2-0.

"The Bleu Beasts"

Na de rust is de eerste grote kans voor de thuisploeg, Scott met de knappe redding voorkomt erger. De Rumbeekse Beasts blijven alles geven .... eens zal die bal toch wel binnenmoeten....... In minuut 18 krijgt Maarten een dot van een kans maar zijn afchamper gaat naast, enkele minuten later terug, nu net over.... In minuut 20 een hoekschop voor Rumbeke, Lars zwiert die bal voor doel waar Warre komt ingelopen en hard binnenkopt. Eindelijk die lang verdiende goal .

We beginnen aan die laatste periode met een 2-1 achterstand, intussen wisten we al dat Torhout hun match had gewonnen en dus momenteel evenveel punten telde... De aansluitingstreffer gaf Blauw-wit vleugels..... erop en erover..... In minuut 4, Quinten zet met een verre bal Maarten alleen op weg naar doel,, hij blijft deze keer wel rustig en deponeert de bal mooi in het hoekje, 2-2...assist van de keeper..... In minuut 12 wordt Rens vrijgespeeld op zijn rechterkant, zet de bal voor doel waarmee Lars zijn mannetje uitkapt en de 2-3 scoort. In minuut 18 krijgt Rens de bal op het middenveld, hij ziet slechts enkele verdedigers voor zich en een keeper die ver uit doel staat, met een geniale ingeving scoort hij de 2-4 met een wereldgoal vanaf zeker 35 meter. In de laatste minuut, Mathijs op de linkerkant kan zich doorzetten en gepast inspelen naar Maarten die er 2-5 van maakt.

Een over verdiende overwinning, meteen het einde van een prachtige eerste seizoenshelft waarin we ons tot kampioen kroonden nadat we uit 14 matchen slechts 2 keer verloren hebben. Na Nieuwjaar wordt het een andere reeks waarbij we dan in een hoger niveau (3/2) zullen spelen .

THE BLEU BEASTS van dienst waren deze keer :

Debeuf-Boudrez Quinten, Verkindere Scott, Vandenbussche Rens(1),Desmet Emiel, Maddens Damien, Storie Leon, Coppejans Nathan, Goos Jef, Buyse Maarten(2), Vandaele Warre(1), Viaene Lars(1), Verhelst Ruben, Hossein Mohammadi, Rosseel Mathijs.

waren er door omstandigheden niet bij vandaag :

Cuvelier Michiel, De Vlaeminck Guillaume, Deconinck Gauthier, Laconte Louis, D'Hooghe Charles en Donck Emiel

THE BLEU BEASTS KSV RUMBEKE GU17

Verslag Krist Verfaillie