vr 30-11-2018 : Bl. Otegem - Prov. Beloften : 3 - 1

"KSVR-Boys met de billen bloot"

IMG 6649 520px

Vrijdagavond 30 november gingen de KSVR-Boys van trainer P. Bailliu richting Otegem. Op voorhand hadden we al vernomen dat het veld in Otegem ermbarmelijk bijlag. M.a.w. gezegd patattenveld, maar soit dat is geen excuus voor beide ploegen is het gelijk. 

Vanaf bij de start konden we de thuisploeg bij keel nemen, na luttele seconden van de aftrap was het bijna bingo voor KSVR. A. Tyvaert zag het leer net naast de paal voorbij gaan, jammer genoeg aan de verkeerde kant. KSVR bleef voortdurend druk zetten en doelkansen creëren maar werden allemaal net niet goed benut. De thuisploeg kwam enkele keren piepen bij onze goalie M. Ketels maar zonder enig gevaar. Meeste balbezit in de eerste helft was duidelijk voor onze KSVR-Boys maar tot scoren kwam het net niet. Het duurde tot in de laatste minuten voor de rust. Wanneer A. Gillet een prachtige assist kon aanleveren richting L. Kemel die op zijn beurt de weg naar de goal vond. L. Kemel kon koelbloedig afwerken en zo de 0-1 op het bord zetten en tevens ook zijn eerste goal met zijn gloednieuwe voetbalschoenen. Net voor rust kon de thuisploeg nog eens dreigen maar zonder enig doelgevaar maar jammergenoeg werd onze goalie tegen de vlakte gewerkt , waardoor hij wat verzorging nodig had op slag van rust.

Tweede helft kwam de thuisploeg gretiger op het veld, wonnen meer duels en dat resulteerde tot de gelijkmaker 1-1 in de 47ste minuut. Otegem had plots de smaak te pakken en begonnen meer en meer druk te zetten op onze Boys. Maar we konden dit relatief goed onder controle houden. KSVR-Boys konden nog aantal keren dreigen maar tot goede afwerking kwam het niet. Bijna op het uur spelen werd een misverstand door onze verdediging de 2-1 op het bord gezet. Zoals we onze Boys kennen bleven ze niet bij de pakken zitten en wilden we resoluut de gelijkmaker scoren ofwel iets meer. We kwamen terug ietsje meer in de wedstrijd waardoor we terug fraaie combinaties zagen op de mat. Maar de voetbalgoden stonden opnieuw niet aan onze kant. In de 75ste minuut moesten we met 10 man verder na een directe uitsluiting. Maar met 10 man stonden we nog steeds ons manneke, doelkansen kwamen met de vloot maar opnieuw net niet goed benut. Tot in de allerlaatste minuut kon Otegem de eindstand op het bord zetten 3-1. 

We steken het alvast niet op het veld. Eerste helft was perfect van onze KSVR-Boys maar in de tweede helft waren we te nonchalant. Op naar de volgende wedstrijd, vrijdag 7 december gaan we op bezoek bij KSV De Ruiter. 

KSV Rumbeke: 

N. Deleye, M. Ketels, R. Lievens, A. Lejthija, T. Ketels, A. Gillet, B. Van Coillie, L. Kemel, J. Demeulenaere, A. Tyvaert, L. Deseure, H. Verduyn, P. Demeulenaere, S. Vandekerckhove, L. Cardoen

Scoorden:

41' (0-1) L. Kemel, 

47' (1-1),

57' (2-1),

89' (3-1)

Verslag Kurt Maddens