Beloften sturen Lichtervelde met lege handen terug huiswaarts in een oefenduel !!!!

IMG 9464 520px

Vrijdagavond 9 augustus stond een oefenwedstrijd op het programma voor de beloften tegen KFC Lichtervelde. Bij Lichtervelde 2 ex-Rumbeke spelers, Steve Mollij heeft aantal jaren geleden bij onze A-kern gespeeld en is nu trainer bij de beloften van KFC Lichtervelde en B. Casteele speelde jaren bij onze jeugd en speelt vanaf dit seizoen bij KFC Lichtervelde. 

Beide ploegen leken iets wat aan elkaar gewaagd tot we verder in de match waren, begonnen onze Boys en Jonkies terug beter te draaien. We konden aantal kansen versieren maar zonder enig gevaar. De bezoekers kwamen regelmatig piepen tot aan de 16, maar ze kwamen niet tot echte doelkansen. Iets na het halfuur zaten de bezoekers héél dicht als ze het leer op de kruising zagen stuiten. Kort voor de rust kon P. Demeulenaere een heerlijke voorzet voor doel plaatsen, T. Ketels kon het leer onderscheppen en klaarleggen voor S. Vandekerckhove die op zijn beurt de 1-0 binnen tikte. 

In de tweede helft hadden onze boys en jonkies een dipje waardoor de bezoekers profiteerden om met een aantal doelkansen te dreigen. Onze goalie J. Kenzi stond perfect te keepen, waardoor hij enkele keren goed kon tussenkomen en telkens op tijd het leer onderscheppen. Onze boys en jonkies hadden effe wat tijd nodig om terug op de rails te geraken en dat lukte perfect en konden opnieuw enkele fraaie acties uit hun mouw schudden. Doelkansen werden gecreëerd, na een aantal fraaie acties zagen we het leer telkens nipt voorlangs het doel passeren. Kort voor affluiten een te korte terug speelbal van een verdediger van Lichtervelde naar zijn keeper en onze R. Vandewalle lag op de loer en kon nog net het leer met een lekkere lichte tik in het doel tikken 2-0. 

Eindstand:

KSVR Beloften - KFC Lichtervelde : 2 - 0

Scoorden:

42' S. Vandekerckhove

88' R. Vandewalle.

Verslag Kurt Maddens