Beloften winnen overtuigend in een oefenpartij met forfaitcijfers van KSV Veurne !!!!!

Beloften veurne kopie

Zaterdag 3 augustus stond er een goeie mix van KSVR-Boys en KSVR-Jonkies op het Sportpark van KSV Rumbeke om een oefenpartij tegen KSV Veurne af te werken. Natuurlijk was het aftasten wat de tegenstander in de kuip had.

In de prille beginfase startte Veurne gretig en wilden direct hun stempel zetten, maar dat was buiten onze jonge garde gerekend die direct een goed antwoord kon geven. Amper in de derde minuut kon R. Vandewalle de 1-0 tegen de netten koppen. In tegenstelling dan afgelopen woensdag tegen Tielt stonden onze jonge garde gretiger op het veld. KSVR kon enkele prachtige combinaties op veld neerzetten. De bezoekers waren afgereisd naar Rumbeke om iets op te rapen. Veurne probeerde tot aan onze goalie te komen, maar ze kwamen amper dicht bij de goal. Best dat onze jarige goalie J. Kenzi attent in zijn goal stond om toch het leer op tijd en stond te onderscheppen. KSVR verzamelde een lijst van jewelste met doelkansen tot echte zuivere doelkansen, die normaal gezien altijd binnen moeten, maar de voetbalgoden waren afwezig. We zagen regelmatig het leer torenhoog over het doel vliegen, wanneer het eigenlijk echt simpel was om binnen te tikken. Op het halfuur kon M. Beerland een schot afvuren richting het doel en zag het leer op de paal stuiten. Nog geen 5 minuten later trof A. Verfaillie ook nog eens de paal. KSVR bleef dreigen en dreigen. De bezoekers probeerden de gelijkmaker te maken, maar met al dat jong geweld voor hun neus konden ze geen vuist maken. Kort voor affluiten zag ons Siebeke zijn kans groot om de 2-0 tegen de netten tikken. Het leer koos de weg over doel in plaats  van in het doel te belanden. We gingen rusten met het kleinste verschil 1-0. Het kon evengoed 5-0, 6-0 geweest zijn aan de rust. 

"Hattrick scoren met nieuwe blinkende witte voetbalschoenen, je moet het maar doen"

Tweede helft bleven onze Boys en Jonkies volledig door gaan op hun elan. De bezoekers konden enkele keren dreigen. Onze goalie J. Kenzi kwam telkens goed tussen en hield zijn netten proper. KSVR bleef maar doelkansen aan elkaar breien, maar telkens ging koos het leer de verkeerde kant van de palen. Het duurde tot in de 68ste minuut wanneer M. Beerland een geweldige actie deed en een prachtig assist kon afleveren aan P. Demeulenaere die op zijn beurt de 2-0 tegen de netten kon vlammen. Amper twee minuten later kon onze goalie J. Kenzi een geweldige trap tegen het leer geven waardoor hij R. Vandewalle aan het wandelen stuurde naar de overkant. R. Vandewalle kon koelbloedig afwerken en de 3-0 stond op het bord pronken. Onze Boys en Jonkies toonden mooie combinaties op het veld waardoor ze de tegenstander alle hoeken van het veld lieten zien. In de 83ste minuut was het hek volledig van de dam, wanneer P. Demeulenaere een mooie assist kon aanleveren richting R. Vandewalle waardoor hij de 4-0 aan de voet had en met zijn nieuwe blinkende witte voetbalschoenen kon R. Vandewalle zijn derde van de namiddag tegen de netten knallen 4-0. Wow R. Vandewalle met je nieuwe blinkende witte voetbalschoenen een hattrick scoren, nice man. Kort voor affluiten maakte M. Beerland het volledig af en de 5-0 stond op het bord te blinken. 

Proficiat Boys en Jonkies met jullie prestatie deze namiddag. Blijf zo verder werken zodat jullie de trainersstaf en de supporters kunnen laten genieten van het voetbal dat jullie brengen op de mat. 

Eindstand:

KSVR Beloften - KSV Veurne : 5 - 0

Scoorden:

3' (1-0) R. Vandewalle,

68' (2-0) P. Demeulenaere,

70' (3-0) R. Vandewalle,

83' (4-0) R. Vandewalle,

88' (5-0) M. Beerland.

KSV Rumbeke:

N. Deleye, J. Kenzi, P. Demeulenaere, Y. Van Eeckhoutte, T. Ketels, J. Van Eeckhoutte, W. Remaut, A. Verfaillie, S. Vandekerchove, M. Beerland, R. Vandewalle, J. Vanacker, H. Mohammadi, S. Maertens, L. Leurs, J. De Bosschere.

Verslag en foto: Kurt Maddens