Schitterende derde plaats op het toernooi van VV Koekelare voor onze KSVR Dames !!!!

IMG 9533

Zaterdag 3 augustus gingen de dames van trainer Carlo een toernooi gaan spelen op VV Koekelare. In de vroege morgen op een zaterdag om 9u stond al de eerste wedstrijd van 5 wedstrijden op het programma. Deelnemersveld met VV Koekelare, KSV Rumbeke, Olsa Brakel, VV Alveringem, Cercle Ladies Brugge, Menen United. 

VV Koekelare - KSVR Dames

Vroeg in de morgen om 9u stond de eerste wedstrijd op het programma en dit tegen de organiserende club VV Koekelare. Beide ploegen waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd. Beide ploegen konden enkele kansen creëren maar zonder enig gevaar. In de tweede helft hadden onze Dames veldoverwicht tegen Koekelare. Twee keer zaten we heel dicht, M. Cossement trof de paal na een mooie actie. Kort erna kon A. Deschodt de dwarsligger treffen. Wedstrijd werd afgefloten op een brilscore 0-0. 

IMG 9492

KSVR Dames - Cercle Ladies Brugge 

Tegen Cercle Ladies Brugge konden onze dames geen vuist maken in de eerste helft. Kleine foutjes werden direct afgestraft door de Cercle Ladies. Aan de rust was het 0-3 in voordeel van Cercle Ladies Brugge. Tweede helft konden onze Dames zich herpakken en konden op bepaalde momenten fraai voetbal brengen. Maar de genade slag kwam er wanneer kort voor einde een vrije trap aantal meters uit de 16 werd gegeven. De vrije trap werd heerlijk gegeven en ging mooi binnen in de kruising waardoor onze goalie L. Van Heesbeke er onmogelijk aankon. Wedstrijd eindigde op een 0-4 nederlaag. 

VV Alveringem - KSVR Dames

In deze wedstrijd konden onze dames zich terug herpakken. In de eerste helft ging het redelijk goed heen en weer het duurde tot in de tweede helft wanneer T. Van Coillie de weg vond naar het doel en de 0-1 tegen de netten kon knallen. Enkele minuten later zag A. Deschodt haar kans schoon om de uitslag te verdubbelen en de 0-2 op het bord te zetten. Verdiende en deugddoende overwinning tegen Alveringem. 

IMG 9549

KSVR Dames - Olsa Brakel 

Onze KSVR Dames speelden een goede eerste helft met veel druk en met veel beter voetbal. Axelle kon de score openen nadat M. Verschaeve een mooie voorzet kon geven richting A. Deschodt. S. Meseure kon een mooie actie neerzetten waar ze de keeper kon over gaan en het leer tegen de netten kon schieten 2-0.  Enkele minuten later kon S. Rijs de 3-0 tegen de netten duwen na wat schermutselingen voor doel. Net voor de rust werd het 3-1 door misverstand met keeper. In de tweede helft kon Olsa Brakel de 3-2 tegen de netten prikken. Voor ons was iets moeilijker in de tweede helft. Topprestatie van onze dames tegen de toernooiwinnaar. eindstand KSVR Dames - Olsa Brakel 3-2.

KSVR Dames - Menen United

Laatste wedstrijd van het toernooi tegen Menen United. Prachtige goal na een corner weggewerkt en A. Deschodt krijgt hem in de voet en met buitenkant voet kon ze het leer diep overhoeks binnen vlammen 1-0. Amper één minuut later moesten we een goal  slikken doordat Menen grote druk uitoefende. Beide ploegen toonden wat vermoeidheid tijdens deze laatste wedstrijd.

Proficiat Dames met jullie prestatie !!!!!!

IMG 9518

"Ik vond het leuk om nog eens terug te matchen en het was een goede training en voorbereiding voor het komend seizoen. Het was leuk om terug samen te spelen met onze ploeg en ik ben tevreden over onze prestatie."

Manon Cossement

IMG 9536

IMG 9487

IMG 9521

IMG 9537

IMG 9542

Verslag en foto's: Kurt Maddens